Nezáleží na tom, kde jste. Svá vozidla máte neustále pod kontrolou pomocí počítače, tabletu nebo mobilu.

více informací »

Maximalizujte efektivitu. Řidiči, dispečeři a další zaměstnanci pracují se systémem online a všechny aktuální informace jsou sdílené ihned.

více informací »

Používejte moderní řešení, které je postavené na pevných základech. Systém Lokátory.cz odpovídá všem požadavkům a je neustále aktualizován.

více informací »

Spoléhejte se na kvalitní lokátory FleetLock, které se kompletně vyrábějí v Evropské unii a nechte si je namontovat od odborníků kdekoliv v ČR.

více informací »

Začněte šetřit ještě dnes, lokátory FleetLock máme skladem ve velkém množství. Pokud potřebujete poradit, je vám k dispozici naše technická podpora.

více informací »
„Na základě našich zkušeností mohu systém Lokátory.cz doporučit.“
Trutnovská autobusová doprava
POTŘEBUJETE PORADITs nákupem produktu nebo služby?
+420 777 250 770
+420 734 424 000
+420 733 532 531
+420 261 264 149

Nastavení oprávnění uživatelů systému - 5. 11. 2012

Možnosti přístupu k jednotlivým funkcím a službám systému Lokátory.cz jsou dány oprávněními aktuálního uživatele. Práva uživatele jsou nastavena již při jeho vytvoření. Tato výchozí práva mohou být kdykoliv upravována uživateli s vyššími oprávněními (administrátor) podle aktuálních potřeb a požadavků.

Přístup k veškerým oprávněním je v menu „Administrace“, volbou „Administrace uživatelů“. Změnu
práv běžných uživatelů mohou provést pouze uživatelé s vyššími oprávněními.

Úprava oprávnění je možná přímo z tabulky, změnou stavu ikon funkcí ve sloupci "Status".
Ve výchozím nastavení uživatele jsou povoleny funkce:

  • měnit účel jízdy;
  • editace upozornění;
  • měnit typ jízdy;
  • prohlížet mapy;
  • zadávat tankování;
  • žádat o jízdu;
  • zadávat výdaje;
  • rychlá volba;
  • import dat z platebních karet;
  • změna hesla uživatele;
  • měnit řidiče.

Ostatní ikony (zašedlé) představují neaktivní funkce. Administrátor je může kdykoliv uživateli povolit. Práva jednotlivých uživatelů lze měnit i jiným způsobem. Poklepáním na jeho přihlašovací jméno (login) v tabulce. Na záložce "Oprávění" pak lze přesunout požadované funkce ze sloupce "Zakázané" do sloupce "Povolené". Administrátor rovněž může změnit roli uživatele, nejvýše na stejnou úroveň jakou sám má. Změna role znamená i odpovídající změnu povolených funkcí.

Administrace - Adminisrace uživatelů

Mohlo by vás také zajímat: